De som besökt Strandis efter årsskiftet har kanske mötts av ett nytt ansikte. I trakten är hon bekant åtminstone för dem som någon gång besökt Lenas Shop. Larsmobon, kantorsutbildad och före-detta småföretagaren Lisbeth Vikström började på Strandis i måndags.
Fortsätt läsa →Från och med idag äter pensionärer lite billigare på Strandis. I stället för normalpris betalar pensionärer 7,50 för buffélunchen. Lunchmenyn varierar – dagens meny hittar du här. Till måltiden hör ett rikligt och fräscht salladsbord, bröd, dryck och kaffe. Välkommen!
Fortsätt läsa →Strandis presentkort med valbar summa är en ypperlig gåva – ekologisk, skojig och lätt att fixa dan före dan! Specialerbjudandet för 5 gånger vinterbad för 20 € går att köpa fram till nyår och är i kraft ett år.
Fortsätt läsa →Helt stängt bara på juldagen
Julen närmar sig och det betyder ändringar i öppettider. Helt stängt håller vi bara på juldagen! På julafton stänger vi dörrarna kl 14 och på nyårsafton kl 19.
Strandis butik har fyllt 25 år! Datum för öppning var 11.12.1986 och födelsedagen till ära har vi samlat ihop lite foton från det första verksamhetsåret. Så här såg det ut i december 1986 och därpåföljande sommar, när fiskrökeriet tog sina första små steg.
Fortsätt läsa →Funderar du på en lämplig julklapp till nära och kära? Strandis presentkort med valbar summa och valbara tjänster är en ypperlig julklapp till vem som helst! Välj vinterbad för din mera vågade vän eller erbjud en lyxig specialkaffe med bakelse till en lugnare livsnjutare!
Fortsätt läsa →Självständighetsdagen till ära håller Strandis vinterbad öppet extralänge. Bad och bastu är öppet kl 12-20.30. Välkommen både bekanta och nya ansikten!
Fortsätt läsa →Julsäsongen på Strandis är i full fjång, men ännu finns det luckor i almanackan. Strandis kock Patrik Vidjeskog rekommenderar varmt fisk till förrätt: Dages gravade lax, svartvinbärsströmming och inkokt lax.
Fortsätt läsa →Stallhagens öl tillverkas med enbart naturliga ingredienser och en långsam process och därför kallar bryggeriet sin öl för slow beer. De som smakat på ölet på Strandis säger att den går ner för snabbt.
Fortsätt läsa →Just nu har Strandis tre kockar Micki, Patrik och Jenny händerna fulla. Lunch- och restaurangarbete varvas med cateringuppdrag och julbeställningar. Jenny Aspnäs, som är junior i teamet, gillar jobbet för att det är omväxlande. Och för att hon får syssla med det hon gillar bäst, att baka.
Fortsätt läsa →Pausa på Strandis
När isen lagt sig på Larsmosjön kan du göra utflykter på sjön och pausa på Strandis. Titta var vi finns i Google maps
FÖRFRÅGNINGAR
Butik & bokningar
+358 6 788 8900
Anders Högberg gsm
+358 50 017 4703
e-post: info (at) strandis,fiStrandis på Facebook