Ge din vän en vinterupplevelse i julklapp!

Funderar du på en lämplig julklapp till nära och kära? Strandis presentkort med valbar summa och valbara tjänster är en ypperlig julklapp till vem som helst! Välj vinterbad för din mera vågade vän eller erbjud en lyxig specialkaffe med bakelse till en lugnare livsnjutare!

Till den som redan har allt
Strandis presentkort passar bra som julklapp till den som redan har allt. Exempelvis ett tiogångerskort till Strandis vinterbad kostar 37 euro och en caffe latte med äppelpaj kostar 8 €. Presentkortet skrivs ut på valbar summa och är i kraft i ett år.

Hembygds-CD till hembygdsvännen

Hembygds-CD:na är utgivna av Botnia Foto år 2010 och baserar sig på boken med samma namn.

Är din vän en hembygdsvän? Ge i julklapp en hembygds-CD! CD-ROM-skivorna  innehåller både bilder och information om gårdar i trakten. Det finns tre olika skivor: Larsmo-Jakobstad, Kronoby-Pedersöre och Karleby. CD:n är utgivna av Botnia Foto år 2010. Pris: 45 € / st.

En fotobok om Larsmo

365 öar av livskraft - en fotobok om Larsmo

365 öar av livskraft
Nicklas Storbjörks & Anders Eklunds fotobok 365 öar av livskraft finns fortfarande till salu i vår bod. Boken beskriver det färgrika och mångskiftande livet i skärgårdskommunen Larsmo. Boken är en finfin present till vem som helst som gillar maritima vyer och skärgård! Pris 25 €.

Tagged with:
 

Comments are closed.