Fest & möte

Nytt konferansrum för ca 20 personer.

Strandis kan nu erbjuda ett modernt och ändamålsenligt konferansrum på ca 40 m² där ni kan sitta i lugn och ro fast en hel dag och beställa kaffe & tilltugg, lunch eller á la carte i vår restaurang enligt de tidtabeller som passar er. Om ni tänker er en föreläsning med så ryms t.o.m upp till 40 personer på stolar vårt konferansrum. Tillsammans syr vi ihop ett paket på en lyckad dag. Ring så ger vi offert 06-7888 900 eller direkt till Anders 0500-174703.

Boka i tid
Saknar du festlokal eller catering för din tillställning? Hos oss kan du boka bord eller större utrymmen. Av oss kan du även beställa catering till dina egna utrymmen eller till hotell Jugend. Gör en förfrågning om lediga bord på Strandis eller catering.

Utrymmen för 10-70 personer
På Strandis hjälper vi dig gärna året om med att ordna fester och möten. Som utrymmen kan vi erbjuda vår restaurang för cirka 70 personer (vintertid), festtält med sjöutsikt för 60 personer (sommartid) eller vår bastubåt för cirka 12 personer. Sommaren är högsäsong, så boka gärna så tidigt som möjligt!

Catering enligt önskemål
Restaurangköket fungerar även som catering. Vår specialitet är olika fiskrätter och rökt fisk, men vi anpassar gärna maten enligt önskemål. Ta kontakt med oss när du behöver catering till din fest! Till bastubåten kan även egen mat och egna drycker tas med.

Samarbete med hotell Jugend
Strandis samarbetar med hotell Jugend i Jakobstad. Jugend köper restaurangtjänster av Strandis och företagen hjälps åt att marknadsföra varandras tjänster.

 

 
Lunch varje vardag

På Strandis dukar vi fram en läcker lunch varje vardag. Lunchmenyn finns här.

Rökt fisk varje dag

Rökt fisk varje dag

Hos oss kan du köpa rökt fisk varje dag. Välkommen!

Strandis är din Tarmo-köpman

Strandis är din Tarmo-köpman

Strandis hör till Tarmokedjan för självständiga köpmän runtom i Finland. På Tarmos webbsidor hittar du information om våra erbjudanden.

Strandis på Facebook

Gilla oss på Facebook! Finfina bilder, evenemang och stämningar direkt från Strandis.