Ett stort tillskott till Strandis är det nya festtältet som precis är färdigbyggt. Det rymmer upp till 60 personer och är tänkt att vara en alternativ arena för sällskap som vill ha en avskild plats i den myllrande mötesplats Strandis allt som oftast är om sommaren.

En ideal plats för släktträffar, säger Anders Högberg.

Till Strandis välkomnar vi gärna större grupper som vill ha en naturskön miljö, avskildhet och nära till god service, säger Anders Högberg, ägare och VD på Strandis.

- Det är den ideala miljön för släktträffar, konferenser eller vänträffar. Helt enkelt i sammanhang som ställer höga krav på service och ett lättillgängligt geografiskt läge. Med festtältet erbjuder vi en plats där ert sällskap kan vara för sig själva. Samtidigt är Strandis restaurang och övriga service bara några steg bort. Givetvis ordnar vi även catering direkt till tältet om så önskas. Vi kan erbjuda speciella mötesmeny-paket och tältet kan även hyras utöver ordinarie öppettider.

Smala bord ger flexibla lösningar.

En flexibel planlösning

I tältet finns flexibla smala bord som lätt kan flyttas om till olika slags sittningar.
Festtältet har två fönsterväggar med vacker utsikt åt sjön. Alla väggar är dessutom uppvikbara om en ännu luftigare känsla eftersträvas. Bortom tältet ligger dessutom en ca 80 meter lång gräsplan som kan användas för utomhusaktiviteter.

Kombinera ditt möte med bastubad

Att kunna bada bastu är en självklarhet i skärgårdsmiljö. Strandis bastu ligger som en avskiljare mellan huvudbyggnaden och festtältet. Den kan självfallet bokas i samband med ert möte, och rymmer hela sällskapet. Bastun är rund, för en jämnare värme och större möjligheter för samtal med alla i gruppen.

Mer tid över till era aktiviter

När allting är så nära slipper ni som gäster tänka på logistiska frågor och får tid över till annat, menar Anders Högberg. Varför inte till exempel passa på att göra ett besök i vår trevliga butik? Med festtältet hoppas vi på Strandis på många trevliga stunder och givetvis på att även förlänga sommarsäsongen en smula.

 

 

Tagged with: