Strandis julförrätter - mums!

Strandis julförrätter - mums!

Julsäsongen på Strandis är i full fjång, men ännu finns det luckor i almanackan. Strandis kock Patrik Vidjeskog rekommenderar varmt fisk till förrätt: Dages gravade lax, svartvinbärsströmming och inkokt lax.

-Svartvinbärsströmmingen kommer från Vasa och Dages gravade lax är en klassiker.

-Den inkokta laxen lagar vi själv. Vi börjar med att koka den hela filén med skinn och allt. Sedan får den stå i lag över natten och serveras kall följande dag, berättar Patrik Vidjeskog.

Kock Patrik Vidjeskog förbereder dagens lunch på Strandis.

-Om det är någon som inte gillar fisk, så finns det också kötträtter på julbordet, bland annat en jättefin lättrökt kassler från Björkens gård, säger Patrik.

Unik kombination: Vinterbad och festmåltid
Om du väljer att fira julfesten på Strandis kan du välja mellan stort och litet julbord, jullunch eller en underbar helhetsupplevelse med vinterbad och julfestmåltid samtidigt.

Det stora julbordet passar bra för grupper med över 20 personer, det lilla för 15 eller mera. Julluncherna strax efter Luciadagen 14. och 15.12 är öppna för alla du kan ändå boka bord om du vill vara säker på att rymmas.

-Det finns fortfarande luckor bland annat nästa vecka och veckan därpå. Fråga gärna, uppmanar Strandis vd Anders Högberg.

-För dem som vill fira riktigt ordentligt erbjuder vi en möjlighet att vinterbada före festmåltiden. Vissa kanske tycker att de inte vill kombinera bad och fest, till dem ger vi gärna ett presentkort så att de kan komma och vinterbada senare, berättar Strandis vd Anders Högberg.

 

Fira firmajulfest på Strandis eller Jugend
Saknar du ännu julfestlokal eller -bord för din firmajulfest? Välj mellan:

Strandis stora julbord 2011
Strandis lilla julbord 2011
Strandis jullunch 14-15.12 kl 11-14
Julfest på Jugend

Gör en förfrågning om lediga bord eller catering

Tagged with:
 

Comments are closed.