När höstsäsongen kommer, saktar tempot ner även på Strandis. Terassens utemöbler staplas i prydliga högar och ställs undan för vintern. Bastubåten står vid bryggan och väntar på att sättas i vinterskick. Det blir lugnare, men långt ifrån tomt.

Lunchen lockar
Under den kalla tiden ger sommarstöket vika för lugnare lunchgäster, vinterbadare och söndagsfikare. Lunchen lockar varje vardag hungriga från närområdena. Förutom dagens fisk och kött serveras husmanskost och mättande ugnsrätter kombinerat med sallad, bröd och kaffe eller te.

Hemmamammor, vinterbadare och söndagsfikare
På för- eller eftermiddagarna finns det utrymme för hemmamammor med barn att njuta av en kaffestund. Senare på dagen flockas vinterbadarna i bastun vid stranden. Sammanlagt finns det några hundra vinterbadare, men ännu flera ryms bra i den stora, mysiga bastun. På veckosluten, särskilt om det är fint, kommer söndagsåkare för att fika och äta också under den kalla tiden. Fiskrökeriets öppettider skalas ner från sommaren, men även under vintern får man färskrökt fisk på Strandis.

Visste du att Strandis håller öppet nästan varje dag?
Strandis är stängt bara två dagar under hela året: på juldagen och långfredag är dörrarna lyckta. Resten av året, i hela 363 dagar, står dörrarna öppna för bybor, turister, bilister, cyklister och flanörer. Välkommen du med till höstiga Strandis att njuta av en mättande vardagslunch, en skön kaffestund, vinterbad eller en middag i skenet av levande ljus!

Strandis är öppet må-fre kl 9-21 och lö-sö 12-21.
Ta en titt på dagens lunch
Här hittar du vår höstmeny

Tagged with:
 

Comments are closed.