Strandis presentkort med valbar summa är en ypperlig gåva – ekologisk, skojig och lätt att fixa dan före dan! Specialerbjudandet för 5 gånger vinterbad för 20 € går att köpa fram till nyår och är i kraft ett år.

Ge din vän en vinterupplevelse i julklapp!

Till den som redan har allt
Strandis presentkort passar bra som julklapp till den som redan har allt. Exempelvis ett tiogångerskort till Strandis vinterbad kostar 37 euro och en caffe latte med äppelpaj kostar 8 €. Presentkortet skrivs ut på valbar summa och är i kraft i ett år. Fem gånger vinterbad erbjuds nu dessutom till specialpriset 20 euro.

Hembygds-CD till hembygdsvännen

Hembygds-CD:na är utgivna av Botnia Foto år 2010 och baserar sig på boken med samma namn.

Är din vän en hembygdsvän? Ge i julklapp en hembygds-CD! CD-ROM-skivorna innehåller både bilder och information om gårdar i trakten. Det finns tre olika skivor: Larsmo-Jakobstad, Kronoby-Pedersöre och Karleby. CD:n är utgivna av Botnia Foto år 2010. Pris: 45 € / st.

365 öar av livskraft
Nicklas Storbjörks & Anders Eklunds fotobok 365 öar av livskraft finns fortfarande till salu i vår bod. Boken beskriver det färgrika och mångskiftande livet i Larsmo. Boken är en finfin present till den som gillar maritima vyer och skärgård! Pris 25 €.

En fotobok om Larsmo

365 öar av livskraft - en fotobok om Larsmo

Helt stängt bara på juldagen
Julen närmar sig och det betyder ändringar i öppettider. Helt stängt håller vi bara på juldagen! På julafton stänger vi dörrarna kl 14 och på annandag jul håller vi öppet kl 12-21.

Rökt eller gravad lax till julbordet?
Vi röker lax åtminstone torsdag 22.12 och fredag23.12. På lördag 24.12 hinner vi bara med några ugnar så det lönar sig att reservera. Gravad lax finns till salu hela veckan, likaså julsill, senapssill och svartvinbärssill från Jokisen eväät. Välkomna!

Tagged with:
 

Comments are closed.