Peter Svanström © Ulrika Svanström

Sommaren är äntligen här! Välkommen på sommarsäsongens öppningsfest inkommande helg. I dagarna tre kommer vi på Strandis att fira de förnyelser som skett i butiken under vintern och våren.

Gör ett strandhugg, cykla till oss eller ta en svängom med bilen – hos oss hittar du en avslappnad stämning, god mat och intressanta nya produkter!

Program:
To 16.6 Wikro-båtvisning vid Strandis
Wikro Marin representerar några av marknadens mest kända märken såsom Silver, Terhi, SeaStar Bella, Flipper, AMT, TG. Wikros båtar finns till påseende bryggan hela helgen.

Fre 17.6 Trubadurkväll med Peter Svanström
Kom och fira fredagkväll på Strandis restaurang! Lyssna på singer-songwriter Peter Svanström och låt dig överraskas av kökets specialiteter och nya rätter! Peter uppträder cirka kl 20. Lyssna på Peters musik!

Lö 18.6 Laxpremiär i rökeriet & dragspel med Herbert Österblad
På lördag blir det laxpremiär i rökeriet – årts första lokalfångade lax finns till salu! I boden breddar vi sortimentet med nya produkter – välkommen att köpa Björkens kött i kökets marinader och nybakat bröd! Festen fortsätter på lördag med dragspel av Herbert Österblad – kanske det skulle smaka med lite maritim stämning och en specialkaffe?