Strandis butik har under det senaste året utsatts för en massiv omvandlingsprocess. Och det är inte färdigt riktigt ännu. En del av inredningen är klar men vissa hyllor står tomma och kunderna har svårt att hitta det de söker. Vi frågade Anders Högberg vad som sker just nu och när hamrarna tystnar.

Micki hamrar!

Vad håller ni på med som bäst?

- Vi är så gott som färdiga med att renovera ytorna. I söndags var målarpenseln het till halv elva på kvällen och det behöver lite ännu målas på vissa ställen under den här veckan. Sen ska vi ha in nya hyllor och andra inredningsdetaljer, och först efter det kan vi fylla hyllorna med intressanta artiklar, berättar Anders.

Är det jobbigt för kunderna?

- Ja det har nog kommit lite kommentarer från alla håll. Det är definitivt jobbigt för kunderna med tomma hyllor och för att vi flyttade alla bassortimentets produkter längre in i butiken till det högre utrymmet. Dessutom är sortimentet just nu ganska smalt, men det ska breddas så snart som möjligt så att vi får in intressanta nya produkter.

Rune fixar.

När ska allt vara klart?

- Butikssidan kommer att vara färdig i slutet av mars, eller senast i början av april. När hyllorna är klara tar det inte länge att plocka in varorna i hyllorna. Vi har planerat in en Grand Opening till 5. maj.

På vilket sätt kommer förändringen att vara bra för kunderna?

- Målsättningen är ju att butiken ska bli mycket intressantare än vad den har varit. Vi kommer fortsättningsvis att vara en matbutik, men kommer att ha till exempel livsmedel som också känns som presentartiklar, så att man kan komma till oss och fynda sådant som man vill ge i gåva.

Hurdant blir sortimentet när allt är klart?

- Tanken är att det ska bli ett sortiment som man kan tänka sig att resa för. Förutom ett litet bassortiment så kommer vi att ta in närproducerat, särskilt på säsongsbasis, och svenskt om det lyckas med leveranserna, men inget är fastslaget ännu. Vi har diskuterat bland annat med honungstillverkare, havtornsodlare och ekoköttproducenter i närområden och sen Saltå kvarn i Sverige.

Vad vill du handla på Strandis? Skicka gärna förslag och önskemål till oss!

Tagged with:
 

Comments are closed.